Select Language
Home
Bassins voor wateropslag en vijvers

Tankliners voor
watersilo’s en wateropslag
Tanks en Silo's
Contact

Tanks en Silo’s


Wateropslag silo’s van DL Plastics B.V. zijn uitermate geschikt voor de opslag van drinkwater of de opslag van water voor irrigatie in de land- en tuinbouw. De belangrijkste onderdelen van een wateropslag silo zijn de gegolfde verzinkte of gegalvaniseerde stalen platen, de bouten, ringen en moeren, het beschermvlies en de silo liner. Wateropslag silo’s van DL Plastics B.V. zijn verkrijgbaar in diverse diameters en hoogtes en met opslag kapaciteit tot wel 4.000.000 liter.

Aan de hand van de door de klant gevraagde diameter en de wandhoogte, wordt er indien nodig, een sterkte berekening gemaakt om de dikte van de staalplaten te bepalen. Om het gewicht van de staalplaten tot het minimum te beperken en toch de maximale sterkte te verkrijgen worden de vlakke verzinkte of gegalvaniseerde stalen platen machinaal voorzien van golven en ook worden er de gaten voor de montage van de bouten in aangebracht.

Om de waterdichtheid van de silo’s te garanderen worden deze aan de binnenzijde voorzien van een DL - Silo Liner. DL- Silo Liners worden in eigen fabriek, door gecertificeerde specialisten, op iedere gewenste afmeting in model geconfectioneerd. De DL- Silo Liners worden gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit flexibele kunststoffen, zoals PVC, LDPE, FPP, EPDM en vanaf heden ook leverbaar, met het nieuwe door ons ontwikkelde materiaal DELAFLEX® met maar liefst 15 jaar garantie.

Wateropslag silo’s van DL Plastics B.V. kunnen van boven worden afgedicht met de onderstaande, in eigen fabriek geconfectioneerde afdekkingen;
- DL- Anti-Alg zeilen
- DL- Airfloat
- DL- Aircover
- DL- Spankap
en met een:
- DL-Steel Roof.

Wateropslagsilo’s van DL Plastics B.V. gegarandeerd:
- zeer gunstig geprijsd
- super kwaliteit materialen
- snel te leveren
- gemakkelijk te vervoeren
- eenvoudig te verplaatsen
- geen zware fundering nodig
- kan nagenoeg op iedere ondergrond geplaatst worden
- eenvoudig handmatig te monteren en te installeren.

De Wissel 15
9076 PT Sint-Annaparochie
The Netherlands
T +31(0) 518409700
E info@delangeplastics.nl