Select Language
Home
Bassins voor wateropslag en vijvers

Tankliners voor
watersilo’s en wateropslag
Tanks en Silo's
Contact

Bassins voor
wateropslag en vijvers

Nieuw! DELAFLEX ® VOOR WATEROPSLAG


5 jaar garantie DL Plastics B.V. staat al vele jaren bekend als leverancier en producent van hoogwaardige kwaliteit kunststof materialen en eind producten. Met behulp van de nieuwste lastechnieken worden door gecertificeerde vakmensen in een eigen fabriek jaarlijks duizenden liners voor wateropslag tanks en silo’s en honderden folie zeilen voor afdichting van waterbassins geconfectioneerd, die niet alleen in Nederland worden verkocht, maar ook naar alle delen van de wereld worden geëxporteerd.

De tot nu toe het meest voor deze toepassing gebruikte materialen zijn PVC, FPP en LDPE folie.


Bij het gebruik van deze materialen is het bekend dat er problemen en lekkages kunnen ontstaan door het klapperen door de wind en recirculatie water en de invloed van de UV straling op termijn. Na jarenlang onderzoek is er een nieuwe folie ontwikkeld die gezien de test resultaten nog beter geschikt is voor deze toepassingen. Het materiaal is beter UV bestendig en uit de testen is gebleken dat het materiaal bestand is tegen zeer hoge mechanische belasting en dus ook tegen de wel bekende zogenoemde klapperschade!

DELAFLEX® Liners op maat gemaakt voor alle soorten en merken stalen silo’s.

DELAFLEX® waterbassin zeilen op mega grote afmetingen, op rol geleverd.DELAFLEX® folie is leverbaar in 0.6 mm en 1.0 mm dikte en DELAFLEX® wordt door DL Plastics B.V. geconfectioneerd conform de richtlijnen en voorschriften KIWA BRL-K537

DELAFLEX®
bestel en ervaar de kwaliteit

De Wissel 15
9076 PT Sint-Annaparochie
The Netherlands
T +31(0) 518409700
E info@delangeplastics.nl